150g – Lokša so slivkovým lekvárom, makom a jablkami
150g – Rebarborovo-malinové coulis s kokosovou zmrzlinou a mandľovými lupienkami(1,3)
400g/150g – Krémové hokaido risotto s trhaným kačacím mäsom a parmezánovým chipsom
250g/200g – Pečené kačacie prsia s flambovaným lesným ovocím a batátovými hranolkami(1,7,9)
300g/100g – Tagliatelle so špenátovo-vínovou omáčkou a lososom(1,4,7)
0,33l – Hubová máčanka podávaná v chlebovom bochníku(1,3,7)
400g – Konfitované husacie stehno s pyré z červenej kapusty a zemiakovou lokšou
0,33l – Dvojfarebný špargľový krém s parmezánovou sušienkou
250g – Palacinky s jahodovým džemom, čerstvým ovocím a šľahačkou
100g – Vyprážaný kurací rezeň so zemiakovou kašou alebo hranolkami(1,3,7)